CO TAKHLE ZKUSIT TROCHU TYGŘÍHO BASKETBALU?

VYZKOUŠEJ CAMP TYGRŮ PRAHA!!!
„SUCHDOL 2024“

 

Jsi ročník narození 2007 – 2017? Máš chuť naučit se nové basketbalové dovednosti? A v neposlední řadě zvýšit své všeobecně sportovní schopnosti a zpestřit svou kondiční přípravu před sezónou? Tak právě pro tebe je určen náš basketbalový camp, zaměřený a určen především pro basketbalové minižáky a žáky, ale i starší nadějné basketbalisty.. Proč si zrovna vybrat náš camp??? Zaručeně se budeš učit od těch nejlepších!!!

Hlavním trenérem basketbalu na našem campu je Josef Jelínek, nejlepší střelec české historie, 2x basketbalista roku, 7x mistr české ligy, trenér mládežnických reprezentací.

Ostatní trenéři: Pavel Beneš, Petr Bálint, Lukáš Šnobl, Aleš Kyrián, Lukáš Celina, Tomáš Mach, a Tomáš Veselý       

Camp je cíleně zaměřen na nejmladší, ale i starší basketbalisty, s cílem podpořit to, co se všeobecně v roční přípravě nejvíce zanedbává. A to je kondice a všeobecná sportovní průprava hráčů pro jejich osobní basketbalový růst. Každý den budou účastníci absolvovat jeden trénink v tělocvičně a jeden sportovní trénink venku. Večer vždy budou probíhat hry a soutěže spojené s basketbalem. Camp je vhodný i pro úplné začátečníky 2012-2017, kteří si chtějí basketbal teprve vyzkoušet. Pro ně je připravena samostatná tréninková skupina. Adresa campu: ČZU, Kamýcká 129, Praha 6 – SUCHDOL Ubytování: koleje ČZU – Suchdol, 2 lůžkové pokoje Stravování: Menza ČZU – stravování zařizuje firma EUREST – výběr jídel

TERMÍN: 28.07. - 2.08. 2024

CENA: 7.900,-

 

 

Kapacita kempu naplňena

Seznam přihlášených:

Předbězně přihlášení a nahradníci:

KONTAKT

BASKETBALOVÁ ŠKOLA TYGŘI PRAHA, Z.S.

Praha 5 – Smíchov
Na Hřebenkách 2912/82
PSČ 150 00

Petra Michálková
E-mail: michalkovapetra@seznam.cz

IČO : 055 91 333

číslo účtu pro platbu příspěvku: 4418329389/0800

Variabilní symbol: Rodné číslo dítěte

TOP